Szabad Ötletek Színháza

Szabad Ötletek Színháza

Társulatunk

Bor Viktor

Bor Viktor Társulatvezető, színész, író

weboldal

A színtársulat alapítója 1989-ben végzett Gór Nagy Mária Színitanodájában. Édesapja, Bor József, tehetséges és országos hírű rendező.

Cseke Katinka

Cseke Katinka Színművésznő

weboldal

1997-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, Marton László osztályában. Énekelt a harmadik Megasztárban 2005-ben, és bekerült a szakmai zsűri által legjobbnak tartott 50 versenyző közé. A Jóban Rosszban című sorozat Bodolai Böbéjét játssza. Szerepelt a CIB Bank reklámsorozatában, ahol az állatorvos asszisztensét alakította.

Nádházy Péter

Nádházy Péter Színművész

Péter 1981-ben végzett a Színház-és Filmművészeti Főiskola színészfőtanszakán. Játszott a pécsi, győri, szegedi és miskolci Nemzeti Színházban, jelenleg pedig a szarvasi színház társulatát erősíti. Nem csak játszik, több gyermekdarabot rendezett is, nagy sikerrel.

Gyebnár Csekka

Gyebnár Csekka Színművésznő

weboldal

Általános- és középiskolai tanulmányait Sarkadon végezte. Ezután a fővárosi Rátkai Márton Színiakadémia musical szakán tanult. Közben elvégezte a grafológia szakot. A Körúti Színház és a Műhelymunka Társulat tagja. A Rátkai Márton Zenés Műhely alapító tagja volt. Szabadúszóként dolgozik.

Imre István

Imre István Színművész

A Színház- és Filmművészeti Főiskolán 1980-ban szerzett diplomát. Pályáját a Békés Megyei Jókai Színházban kezdte, majd 1981-ben az Arany János Színházhoz szerződött. Színházi szerepei mellett rendszeresen szinkronizál is.

Vertig Tímea

Vertig Tímea Színművésznő

A Színház- és Filmművészeti Egyetem Operett-Musical szakán végzett. 1989-től 1997-ig játszott zenés és prózai szerepeket: többek között a Madách Színház, Pécsi Nemzeti Színház, József Attila Színház társulatában is. 2007-től a Karinthy Színház művésze. Zenés színészként afrikai, arab és latin ütős hangszereken játszik.

Schupp Gabriella

Schupp Gabriella színművésznő, énekes

Gyermekkorától énekel és zongorázik, több énekverseny és tehetségkutató győztese és különdíjasa. A Théba Művészeti Iskolában végzett, majd számos független produkcióban és utazószínházi előadásban vett részt. Szerepelt Tv reklámokban, Tv sorozatban, mozifilmben, valamint kipróbálta magát a szinkron világában is.

Ott József

Ott József Színművész, énekes

A Théba Művészeti Iskola diákja volt, majd a Rátkay Márton Színházi Műhelyben folytatta tanulmányait. Képzett énekes (Az Országos Musical & Operett Kurzuson 2. helyezést ért el), színpadi szerepei mellett énekes fellépéseiről is ismert.