Szabad Ötletek Színháza

Szabad Ötletek Színháza

Minket nem lehet elfelejteni!

2017.10.11.

Nagy sikerrel mutattuk be két felvonásos vígjátékunkat a Ráckevei Vénusz Színház otthonában. A zajos sikert nem csak a sziporkázó poénok és szerethető helyzetek okozták, melyekkel Bor Viktor, a darab szerzője csillogtatta meg utánozhatatlan fanyar humorát, de a közönség kitörő lelkesedéssel fogadta azokat a jól ismert dalbetéteket is, melyeket kicsik és nagyok egyaránt a színészekkel énekeltek a nézőtérről. Hiszen ez a darab kicsit mindannyiunké, kicsit mindannyiunkról szól, könnyedén saját életünkre, saját ballépéseinkre és bukdácsolásainkra ismerhetünk benne.

A stáb nagy örömmel fogadta a sikert, hiszen rengeteg munkájuk van benne. Nagyváradi Erzsébet, a neves Főnix-díj 2006-os díjazottja igazán kitett magáért a színpadon, megcsillogtatva komikai képességeit. A sikerhez persze kellettek fiatalabb partnerei, Kósa Dénes és Nyitrai Eszter játéka is, valamint a remek díszlet, az elegáns koreográfia, és persze a remek humor-galacsinok, melyek dobálásáról Bor Viktor színész-rendező gondoskodott.

Az előadás az alkotók közleménye szerint hamarosan országos turnéra indul, de a Ráckevei Vénusz Színház is műsorán tartja, bízva a további, nem szűnő érdeklődésben.